Incompany Training

Heeft uw organisatie een sociaal maatschappelijke functie?

Is uw organisatie veel in contact met 65+ers?

Wilt u met uw organisatie voorbereid zijn op de grootste verborgen maatschappelijke ontwikkeling?

Antwoordt u één of meer ja’s? Lees dan verder.

In Nederland leven circa 290.000 mensen met dementie. Dat zijn bijna zoveel mensen als het aantal inwoners van de stad Utrecht.

In 20 jaar groeit het aantal naar circa 520.000, dat overeenkomt met het huidige aantal inwoners van de provincie Groningen.

Het aantal beschikbare plaatsen in verzorgingstehuizen voor deze mensen blijft sterk achter op de vraag van vandaag.

De komende 10 jaar is er in deze situatie weinig verandering te verwachten. Mensen met dementie blijven lang thuis wonen, van ‘zo lang mogelijk’ inmiddels steeds vaker ‘langer dan mogelijk’.

Mensen met dementie zijn afhankelijk van de mensen om hen heen.

Tot voor kort waren vrijwel uitsluitend mantelzorgers en zorgprofessionals met hen in contact.

Vandaag spelen ook bewindvoerders, mentoren, notarissen, uitvaartverzorgers en ambtenaren een rol bij belangrijke levensgebeurtenissen van deze mensen.

Een incompany cursus of training Dementievriendelijke Beroepsuitoefening levert deelnemers en organisatie steevast veel op, meestal boven de eigen verwachting.

Wij vertellen u graag hoe een incompany training uw organisatie, team en medewerkers de hand reikt in de omgang met mensen met dementie.

Wij laten u graag zien hoe de omgeving uw dementievriendelijke professionals en uw organisatie waarneemt en hoe dat het vertrouwen vergroot.